Serveis especialitzats en disseny d'interiors

Transformem i revitalitzem el teu espai amb solucions creatives i innovadores. Amb una àmplia gamma de serveis, ens assegurem que cada projecte reflecteixi la personalitat i les necessitats del client. Des dels projectes més tradicionals fins a les solucions més avantguardistes, oferim una varietat de serveis per adaptar-nos a cada situació.

Disseny d’interiors

Transformem espais interiors amb solucions personalitzades. Amb una profunda comprensió de les tendències actuals i una visió única, creem ambients únics i funcionals que reflecteixen la personalitat i les necessitats de cada client.

Jardins verticals

Una solució per aportar vida i natura als teus espais. Ideal per a interiors i exteriors, aportant un toc verd i sostenible. A més, oferim solucions avantguardistes com la purificació d’aire amb separadors de plantes i la generació elèctrica amb plantes, combinant estètica i funcionalitat per crear espais més saludables i sostenibles.

Fabricació i disseny de mobiliari a mida

Oferim solucions personalitzades en mobiliari, adaptant-nos a les necessitats específiques de cada client. Des de dormitoris fins a espais comercials, dissenyem i fabriquem mobles que optimitzen l’espai, aporten estil i s’adapten perfectament a l’entorn. La nostra especialitat és combinar forma i funció en cada peça.

Planifiquem i controlem tot el procés

Planifiquem i controlem tot el procés de fabricació fins a la seva instal·lació. La nostra dedicació no s’acaba amb el disseny. Ens encarreguem de tot el procés, des de la fabricació fins a la instal·lació, garantint que cada detall es cuidi al màxim. Això ens permet assegurar la màxima qualitat en cada projecte i garantir la satisfacció total del client en cada pas.

Contacta amb Emi Disseny Interior

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.